عکاسی جلسه اول🙂📸
❤️ درود بر همراهان همیشگی و علاقهمندان به عکس و عکاسی 💐
♦️ نکات عکاسی از رعد و برق
عکاسی از رعد و برق پدیدهای دراماتیک، بسیار سریع و چالشبرانگیز و البته بسیار هم خطرناک است.تکنیکهای مختلفی برای گرفتن عکسهای بزرگ از رعدوبرق وجود دارد. از آنجایی که رعد و برق بسیار سریع اتفاق میافتد(30میکروثانیه یا 30/100000000 ثانیه)، شما هم باید سریع باشید. علاوهبراین باید ایمنی را رعایت کنید چون رعد و برق میتواند کشنده باشد.
منبع:صنعت عکاسی
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
نکات عکاسی از رعد و برق
1- مکانی مناسب پیدا کنید.
هنگام عکاسی از رعد و برق، مهم است بدانید که شرایط محل عکاسی شما میتواند غیر قابل پیشبینی و خطرناک باشد و همیشه پای عنصری بهنام شانس و خوشوقتی درمیان است. از آنجا که ما نمیتوانیم لحظهی شروع رعد و برق را حدس بزنیم، باید پیشبینی کنیم که به کجا برخورد خواهد کرد. اما چگونه باید این کار را انجام داد؟ با مشاهدهی الگوی رعد و برق و استفاده از یک لنز زاویهی عریض(wide-angle lens) محدودهای را پوشش دهید که برای ثبت رعدوبرق به اندازهی کافی بزرگ باشد. با باز نگه داشتن شاتر بهمدت چند ثانیه ممکن است خوششانس باشید و موفق شوید آنرا ثبت کنید.
2- لنز را روی بینهایت تنظیم کنید.
باید دوربین را از فوکوس خودکار (autofocus)خارج کنید و آنرا روی بینهایت تنظیم کنید، هنگام عکاسی از رعد و برق استفاده از فوکوس دستی(Manual focus) بهتر است، زیرا رعد و برق قطعاً حسگر فوکوس خودکار را به اشتباه میاندازد. تنظیم لنز روی بینهایت به شما حداکثر عمق میدان(DOF) را میدهد، پس هنگام وقوع رعد و برق در دوردست، هم رعد و برق و هم پسزمینه را در فوکوس بهصورت واضح و شارپ خواهید داشت. اشیاء نزدیک به دوربین قطعاً فوکوس خارج میشوند، اما بههرحال آنها سوژهی اصلی شما نیستند، پس نگران نباشید.
3- زمانبندی خیلی مهم است.
اگر میخواهید هنگام عکاسی از رعد و برق روی یک جسم مشخص فوکوس داشته باشید باید ابتدا آن جسم را در فوکوس قرار دهید، که در تصویر زیر آن جسم، تیربرق است. دوربین را روی یک سهپایهی محکم قرار دهید و برای عکاسی از دکمهی شاتر سیمی(cable or RC unit) استفاده کنید تا از لرزش دوربین جلوگیری شود. ضریب F را بین F/5.6 و F/8 انتخاب کنید و سرعت شاتر را در حالت Bulb mode – B قرار دهید. حالت Bulb 💢